Kontakt

Tlf: (+47) 466 34 380  e-postamg(at)argusmedia.no


Ann-Mari Gregersen

Journalist

Født i 1971 på Stokmarknes i Vesterålen. Nordlending, med andre ord.

 

Nå: Journalist siden 1996. Skriver for fagblader, aviser og magasiner. Gjerne om mat og drikke, personlig økonomi, reiseliv, bolig, helse, utdanning og ja, egentlig det meste.

CV: Sosionom fra UiS, bachelor med psykologi og sosiologi fra UiB. Sekretær og miljøterapeut på Oslo Krisesenter, og miljøterapeut ved et ungdomshjem i Stavanger. Solid  journalistutdanning på beste vis direkte fra inspirerende, krevende og noen ganger nesten skremmende redaktører, sjefer og kollegaer i Rogalands Avis (allround), Dagbladet (feature) , VG (rampelys og nyhetsvakter) og Stavanger Aftenblad (fakta, kultur, feature, gruppeleder underholdning på nett, vakter på nett og papir) fra 2000 og frem til jeg ble min egen arbeidsgiver i 2008 i Argus Media . Har siden 2012 vært blogger med ukentlige innlegg, med i det profesjonelle nettverket NordicTB og blitt nominert to ganger til Årets reiseblogg i Norge. Fra 2015 har jeg oversatt fra dansk og svensk til norsk for Languagewire og Contentor.

Om meg: Født i Nordland, studerte på Vestlandet, jobbet i Oslo, Stavanger og Danmark. Glad i bøker, musikk, reiser, film, gå på tur, sykle, champagne og sport på tv. Heier på QPR og Bodø/Glimt, så er det også sagt. 


Besøk gjerne reisebloggen: